Perspektiv Steinanvegen

Spenncon har fått totalansvar for prosjektering, produksjon og montasje av alle prefabrikkerte stål & betongelementer til Heimdal Boligs nye prosjekt Perspektiv Steinanvegen i Trondheim. Leilighetene spenner seg fra 30 til 156 kvadratmeter kun få minutter fra oppkjørte skiløyper om vinteren og fine turstier om sommeren.
les mer...


Høgskolen HSN-Ringerike

Høgskolen HSN-Ringerike ca 3 km utenfor Hønefoss sentrum ønsker å utvikle et campus område med studentboliger, høyskole/universitet og nærings- og innovasjonsaktører under navnet "Kunnskapspark Ringerike».
les mer...


Auli Park

Til det nye boligprosjekt Auli Park skal Spenncon levere prosjektering, produksjon og montasje av komplett bæresystem bestående av søyler, bjelker, vegger, trapper, repos, balkonger, svalganger, massive dekker og hulldekker. Produksjonen starter opp i september og montasjen i oktober.
les mer...


Strinda Hageby

Til boligprosjektet Strinda Hageby har Spenncon totalansvar for prosjektering, produksjon og montasje av alle prefabrikkerte betongelementer, samt for prosjektering og montasje av stålkonstruksjoner.
les mer...

Spennende industriprosjekt til Spenncon

Spenncon har fått en ordre på et spennende industriprosjekt i den nordligste delen av Europa.

Byggherren er Fjordlaks, som primært skal bruke bygget til fiskemottakelse av saltfisk/klippfisk. Videre skal bygget brukes til fiskemelproduksjon og videreforedling av alle biprodukter i fisken.

Spenncon skal levere og montere hulldekk, takelementer, søyler, bjelker, vegger, stålsøyler og trapper.


les mer...


1500 dager uten arbeidsulykker med fravær

På Spenncons fabrikk i Hjørungavåg har 72 ansatte nå passert 1500 dager uten en arbeidsulykke med fravær.

Spenncon er komplett leverandør av prefab elementer og produserer hulldekker, kompakt vegger, SW vegger, søyler, bjelker (slakkarmert og forspente bjelker), SDT/DT. Årlig produseres ca 47 000 tonn.

Arbeidet mot det flotte resultatet startet tilbake i 2007, da Spenncon totalt hadde en H-verdi på 37. Dette var et tall som ikke var akseptabelt. Noen kunder ville ikke godtatt et slikt høyt skade tall, og sist men aller viktigst så har virksomheten et ansvar for at de ansatte er trygge på arbeidsplassen og kommer hjem til sine kjære hver dag. Både arbeidsgiver og arbeidstaker har et ansvar for å oppnå dette.

Spenncon har brukt enorme ressurser for, at fabrikken i Hjørungavåg nå har en H-verdi på 0 og har altså nå passert 1500 dager. Siste skade var 24. oktober 2012.
les mer...


Ny administrerende direktør i Spenncon

Fra 01.06.2016 er Torben Bloch Nielsen ansatt som administrerende direktør i Spenncon og søsterselskapet Spæncom i Danmark. Morten Chrone vil innta en ny posisjon som kommersiell direktør for Building Business Line i Consolis.


Ny administrerende direktør i Spenncon

Morten Chrone tar over som administrerende direktør i Spenncon AS med virkning fom 1. april 2015

Victoria MARSHALL
Corporate Communications
CONSOLIS
+33 6 60 89 60 62
victoria.marshall@consolis.com


Spenncon overtar driften av AS Betong

(Sandvika, 01.09.2014) I dag overtar Spenncon, som inngår i Consolis-konsernet, driften av AS Betong. Med dette styrker Consolis sin tilstedeværelse i Norge og gir Spenncon muligheten til å videreutvikle sin posisjon som markedsleder ved å innovere fremtidsrettede løsninger i råbygg.
les mer...


Spenncon kjøper AS Betong

Spenncon kjøper den rogalandsbaserte bedriften AS Betong. Oppkjøpet styrker Spenncon innen utvikling og leveranse av betongelementer og betongfasader til alle typer bygg.
les mer...


Spenncon støtter Prosjekt Uganda

Fem studenter ved Høgskolen i Bergen har gått sammen og skal bygge skole i Uganda. 200 barn skal gå på den nye skolen i byen Jinja, ca. 8 mil øst for hovedstaden Kampala.
les mer...


Spenncon er EPD-godkjent

Spenncon har miljødeklarasjon (EPD) på 6 ulike produkter.
les mer...


Spenncon på YouTube

På YouTube kan du se filmer fra Spenncons produksjon.
les mer...