Elisabeth Leite Skare til Spenncon

Spenncon har styrket seg innen betongteknologi ved ansettelse av Elisabeth Leite Skare.

Leite Skare har en doktorgrad innen betongteknologi fra NTNU og DTU. Hun har tidligere erfaring fra NorBetong og Betong Øst.

Nylig vant hun Norsk Betongforenings FoU-pris for sin PhD-avhandling. Avhandlingen ga viktig ny kunnskap om hvilke egenskaper som må tilstrebes i produksjon av knust tilslag for betong.

-Spenncon er veldig stolte av å være en attraktiv arbeidsplass, hvor arbeidet med betongteknologi, videreutvikling av betongsammensetninger og å skape merverdi for kundene står i sentrum. Når en med Elisabeths kompetanse, engasjement og entusiasme velger å begynne hos oss, vil dette bidra til ytterligere verdiskapning for kundene våre, sier Administrerende Direktør i Spenncon, Kathrine Lyngstad.

-Jeg stortrives i min nye jobb, hvor jeg blant annet får jobbe med reseptoptimalisering med fokus på bærekraft og kvalitet. Jeg elsker at jeg får kombinere praksis og teori, og at jeg får jobbe samme med så mange dyktige kollegaer. Jeg opplever at Spenncon er en bedrift som stadig utfordrer meg, samtidig som de løfter frem og anerkjenner de kvalitetene jeg har. Jeg er heldig som får jobbe med et sterkt fagmiljø i ryggen, og gleder meg til veien videre i Spenncon, sier Leite Skare.