Om oss

Betonghistorie

Spenncon er ledende leverandør av prefabrikkerte betongelementer. Vi leverer blant annet bæresystemer, hulldekk og fryseri. Spenncon har historie tilbake til 1961 med fabrikk i Hønefoss.

Spenncon er i dag etablert med 3 fabrikker og 4 kontorer i Norge med ansvar for salg, prosjektering, produksjon og konstruksjon. Vi omsetter for om lag 750 MNOK per år og har i underkant av 400 ansatte.

Våre 3 fabrikker ligger i Hønefoss, Hjørungavåg og Skurve, og bidrar til hele verdikjeden når moderne bygg skal føres opp, fra løsningsvalg via salg og prosjektering til komplett montasje av råbygget.

Vi ligger i forkant med utvikling av produkter og produksjonsprosesser for redusert miljøbelastning, og forplikter oss til enhver tid å overholde myndighetenes miljøkrav. Spenncon er sertifisert i henhold til ISO9001 og ISO14001. 

Tor B. Aslaksrud fra tidligere Forspent Betong som i dag er Spenncon AS.

“Spenncon skal være den ledende leverandøren av bærekraftige betongelementløsninger i Norge”

Mål til handling

Vi har en helhetlig tilnærming til utvikling med et bunnlinjerammeverk som måler vår innsats på tvers av alle dimensjoner av bærekraft.

Modellen hjelper oss med å oversette bransjeledende ambisjoner til handlingsrettede oppgaver, og dekker alle områder av organisasjonen i tråd med FNs globale mål.

Vår suksess er dermed definert av:

Om Consolis

Consolis er europeisk markedsleder innen prefabrikkerte betongløsninger.

20 selskaper i 17 land leverer prefabrikkerte betongelementer til konstruksjon og infrastruktur. Fra Consolis får arkitekter, entreprenører og utbyggere smarte, bærekraftige og løsninger av høy kvalitet.

Våre prefabrikkerte betongløsninger skaper vakre hjem, kontorer, universiteter, sykehus, kjøpesentre, landemerker, flyplasser og infrastruktur som vil tjene lokalsamfunnene i århundrer fremover.

Sammen bygger vi morgendagens samfunn.