Karriere

Jobb i Spenncon

Vi søker hele tiden etter nye kandidater med riktig erfaring og kompetanse. Vi er cirka 400 dyktige medarbeidere som sammen utgjør Norges største leverandør av prefabrikkerte betongelementer.

Spenncon er en del av Consolis Group – en europeisk ledende leverandør av prefabrikkerte betongelementer med over 100 års erfaring, 10 000 ansatte og 20 selskaper i 17 land.     

Vi er avhengig av de riktige menneskene som søker en kultur for endring, kontinuerlig forbedring og et sterkt fokus på utvikling og samhold. Trygghet og sikkerhet på arbeidsplassen er en øverste prioritet, og vi forventer medvirkning og personlig ansvar fra alle som jobber hos oss.    

Vi vil sette dagsorden for hva som er mulig i byggebransjen. Det stilles store krav til oss både når det kommer til kompetanse, utvikling og gjennomføring. 

Spenncon skal være den ledende leverandøren av bærekraftige betongelementløsninger i Norge. Vi skal arbeide for en kontinuerlig bærekraftig utvikling av våre prosesser, produkter og tjenester for å redusere belastninger på miljøet.  

Se våre ledige stillinger her: 

Åpen søknad kan sendes til post@spenncon.no  

Spenncon Hjørungavåg søker nye medarbeidere!

Ønsker du å bli en del av et team med dyktige kolleger som er lidenskapelig opptatt av faget sitt?

Vår avdeling på Hjørungavåg søker etter ny Konstruktør, Prosjektleder og Prosjektutvikler/Selger


Før du sender oss søknad på en ledig stilling, eller en åpen søknad, les gjennom vår personvernerklæring.  

Mottatt søknad innebærer at du er innforstått med og aksepterer disse vilkårene.