Trygg arbeidsplass

Kunnskap gir trygghet

Hos oss står sikkerhet øverst på agendaen – vår visjon er null arbeidsulykker. Forebyggende arbeid for å identifisere risiko, foreslå og gjennomføre endringer og oppfølging, gjør at vi målrettet nærmer oss vår visjon.

VFL – Visible Felt Leadership

Et av Consolis og Spenncon sine viktigste verktøy er VFL – Visible Felt Leadership. For oss betyr dette at vi daglig snakker med hverandre om hvordan vi kan jobbe tryggere og eliminere risiko og utrygg atferd. Vi gjør det til en naturlig del av arbeidet.

Hvert år har vi en felles Sikkerhetsuke hvor målet er å øke bevissthet om sikkerhet, innenfor alle deler av virksomheten hele veien gjennom administrasjon, prosjektering, salg, produksjon og konstruksjon.

Hvert prosjekt har en omfattende sikkerhetsplan, som gir økt fokus på sikkerhet i prosjektet, sikrer ansvarsfordeling og overleveringer mellom prosjektstadiene.

Kultur for null ulykker

  • Vi i Spenncon jobber for null arbeidsulykker. For at ingen som jobber for, eller med Spenncon skal oppleve å komme til skade, forplikter vi oss til å utøve vår virksomhet på en forsvarlig måte.
  • Sikkerhet må innlemmes i alle aspekter av vår virksomhet, og på alle nivåer.
  • Vi tror på synlig ledelse og personlig ansvar for sikkerhet på alle nivåer i vår organisasjon.
  • Ledelsen er ansvarlig for å hindre ulykker, og alle som jobber i Spenncon forventes å vise profesjonell og sikker atferd.
  • Målet vårt er å utvikle en kultur for null ulykker. Sikkerhet er alle sitt ansvar – forankring av denne kulturen krever at alle er med.
  • Sammen skaper vi en trygg arbeidsplass.

Jobb hos oss

Hos Spenncon søker vi hele tiden etter nye medarbeidere med riktig erfaring og kompetanse. Vi er cirka 400 dyktige medarbeidere som sammen utgjør Norges største leverandør av prefabrikkerte betongelementer.