Betong er et spennende materiale med utallige muligheter for de byggherrene som er opptatt av rask byggetid, lave kostnader og høy kvalitet. Det de færreste er klar over, er at betong fra Spenncon har et enormt potensial for utvendig uttrykk og utsmykning.

Når vi i Spenncon designer konsepter, er det med utgangspunkt i å gi kunder en økonomisk og rask byggemetode med nøyaktig den kvaliteten våre kunder ønsker.

Tørt, raskt og gunstig for miljøet

Ved å produsere alle våre produkter innendørs, nærmest eliminerer vi muligheten for fuktskader i bygget. Dette reduserer også tørketiden drastisk, noe som bidrar til en vesentlig kortere byggetid i forhold til plasstøpt betong. Forhåndsstøpte betongelementer gir også mindre avfall på byggeplassen. Betongelementer fra Spenncon er slitesterke og har en høy tålekraft i forhold til ytre påkjenninger som vær og vind.

Varierte og fleksible løsninger.

Betongfasader kan fargesettes, sandblåses, flislegges eller slipes. Ved hjelp av grafisk betong kan du sette din egen signatur på bygget. Bare fantasien setter grenser for mulighetene!

I vårt kontorbyggkonsept tilbyr vi lavflensbjelker i kombinasjon med hulldekker og ulike søyler. Dette gir mulighet for åpne rom og store søylefrie flater. Hulldekkene kan også utnyttes til å stabilisere innetemperaturen.

I vårt boligbyggkonsept fokuserer vi på brannsikkerhet, lydisolasjon, sunne innemiljøer og muligheten til å kombinere ulike planløsninger i ett og samme bygg.

I vårt lager- og lettindustrikonsept tar vi blant annet utgangspunkt i en basishall med bærende veggkonstruksjoner, søyler og forspente bjelker. Det er lett å tilpasse mezzanindekker over deler av bygget.

Energiøkonomiske løsninger

Ikke bare er betong et fleksibelt materiale med mange bruksmuligheter. Ettersom betong effektivt lagrer varme om dagen og avgir varme om natten, kan du redusere eller eliminere kjølebehovet på dagtid og oppvarmingsbehovet på nattestid. Vi hjelper deg gjerne med å finne den riktige løsningen for ditt prosjekt.

Utviklet av Imaker as