I vårt boligbyggkonsept fokuserer vi på brannsikkerhet, lydisolasjon, sunne innemiljøer og muligheten til å kombinere ulike planløsninger i ett og samme bygg. Vi tilbyr deg som kunde en økonomisk, rask og kvalitetssikker byggemetode og et spennende materiale med utallige muligheter. Du får et bygg med lang levetid og lave vedlikeholdskostnader.

Moduler
Våre kunder stiller ulike krav til størrelse og planløsning på bygg. Ved å tilby ulike bæresystemer, hjelper vi deg med å finne løsningen som er best egnet for dine behov.

Livssyklus
Bygg i betong er bygg som står lenge. Visste du at vi har levert betong til Operaen i Bjørvika? Et bygg som er konstruert for å vare i 300 år! Et bygg med betongelementer er også enkelt å bygge om, og elementene kan dessuten demonteres dersom det er nødvendig.

Sunt innemiljø
Ved å velge våre betongelementer, er du sikret en raskere byggeprosess, fordi vår produksjonsmetode gjør at tørketiden for byggfukt reduseres betraktelig. Dette bidrar til å redusere faren for fuktskader, noe som sikrer et sunt innemiljø.

Lydisolasjon
Ved å bruke betongelementer i form av sandwich-vegger i bygg, kan du dempe trafikkstøy med opptil 30dB mer enn ved bruk av lettfasader. Våre etasjeskiller med lange spennvidder gjør det også lett å redusere støy innvendig, fordi du reduserer antall bærende innervegger.

Les mer om våre konsepter for boligbygg ved å velge i venstremenyen.

Se filmen om vårt "Housing Consept"

Utviklet av Imaker as