La oss i Spenncon gi deg et fleksibelt, brannsikkert, lydisolert og tørt bygg med et langt livsløp. Vi leverer alt fra bæresystemer til etasjeskiller, fasader og komplette konstruksjoner, og bistår deg gjerne helt fra idéstadiet for at du skal få de beste løsningene.

Fleksible bygg og løsninger
Vi tilbyr produkter med fleksible løsninger som gir deg frihet til å innrede bygningen slik du vil, og muligheten til å foreta endringer på bygget når du har behov for det. Betongfasader kan fargesettes, sandblåses, flislegges eller slipes. Ved hjelp av grafisk betong kan du sette din egen signatur på bygget. Bare fantasien som setter grenser for mulighetene !

Tørt, sunt og raskt
Ved å produsere alle våre produkter innendørs, nærmest eliminerer muligheten for fuktskader i bygget. Dette reduserer også tørketiden drastisk, noe som bidrar til vesentlig kortere byggetid i forhold til plasstøpt betong. Forhåndsstøpte betongelementer gir også mindre avfall på byggeplassen.

Energi
Ikke bare er betong et fleksibelt materiale med mange bruksmuligheter. Ettersom betong effektivt lagrer varme om dagen og avgir varme om natten, kan du redusere eller eliminere kjølebehovet på dagtid og oppvarmingsbehovet på nattestid. Vi hjelper deg gjerne med å finne den riktige løsningen for ditt prosjekt.

Utviklet av Imaker as