Vi i Spenncon er kvalitetsbevisste, effektive og løsningsorienterte. Vi jobber for å tilby kundene våre merverdi og vi hjelper deg fra idé til ferdig bygg på en miljøvennlig, rask og nøyaktig måte.

Innovasjon
Spenncon ønsker å alltid kunne tilby de beste produktene og tjenestene på markedet og forsøker alltid å ligge i forkant av utviklingen. Som en del av et internasjonalt konsern drar vi nytte av all den forskning og utvikling som foregår i de over 20 Consolis-landene og Consolis' egen forsknings- og utviklingsgruppe, Consolis Technology.

Prosjektutvikling
Spenncon har lang erfaring med prosjektutvikling for råbygg og tenker alltid merverdi for deg som kunde. Vår kompetanse og planlegging sikrer deg presis og effektiv fremdrift i prosjektet. Vi jobber løsningsorientert og jo tidligere du tar kontakt med oss, jo lettere er det for oss å gi deg de resultatene du ønsker. La oss vise deg mulige løsninger med et predesign før dere bestiller våre produkter.

Produksjon og montering
Prefabrikkerte elementer gir deg kortere byggetid og en mer effektiv byggeperiode. Mens du graver ut tomt og bygger fundament, prosjekterer vi bygget, produserer bæreelementene og står klar på byggeplassen med mannskap og elementer til avtalt tid. Vi kan garantere deg topp kvalitet på alle våre produkter, uavhengig av vær og vind, fordi vi produserer alt innendørs.

Utviklet av Imaker as