Montører

Spenncon har historie i Norge tilbake til 1961 da Forspent Betong ble etablert i Hønefoss. Etter navneendring og oppkjøp er det i dag Consolis SAS som eier Spenncon AS. Consolis er verdens ledende leverandør av prefabrikerte betongelementer. Med over 100 års erfaring og 10 000 ansatte på lokasjoner i 28 land, har Consolis en sterk markedsposisjon og en samlet omsetning på om lag 1,8 milliarder EUR.

Spenncon er i dag etablert med 4 fabrikker i sentrale regioner i Norge, omsetter for om lag 1,0 milliarder NOK og har 450 ansatte. De fire fabrikkene er lokalisert i Hønefoss, Hjørungavåg, Verdal, og Skurve.

Til vår montasjeavdeling i Hønefoss søker vi montører. Vi ønsker motiverte og omgjengelige medarbeidere. Arbeidet vil bestå i montering av betongelementer, sikring ifm. HMS, flikk og fugearbeider samt noe sveisearbeid.

Relevant bakgrunn vil, foruten elementmontasje, også være erfaring fra bygg og anlegg med fagområder betong, mur og puss. Det kreves nøyaktighet og et bevisst forhold til HMS-arbeidet.

Stillingen vil i perioder medføre reising.

Søkere med fagbrev i betongindustrifaget og/eller sveisesertifikat vil bli foretrukket.

Vi tilbyr lønn etter overenskomst. Vi har ordnede arbeidsforhold og godt arbeidsmiljø.

Spørsmål om stillingen rettes til:

Montasjesjef Kjell Ove Nesheim 909 53 511

Ved å søke denne stillingen, aksepterer du vår personvernerklæring

Søknad sendes til Kjell.Ove.Nesheim@spenncon.no eller pr post til Kjell Ove Nesheim, Spenncon AS, Pb 8, 3504 Hønefoss.

Utviklet av Imaker as