Student i Spenncon

Er du student eller lærling er Spenncon en unik møteplass. Her finner du mennesker med stor interesse, bred kompetanse og mye erfaring innen ditt fagfelt.

Vi søker alltid nye medarbeidere

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med deg som tar utdanning. Spesielt søker vi etter deg som kjenner deg igjen i våre verdier: Lede - inspirere - bygge.

Sommerjobb*
I Spenncon vil vi gjennom sommerjobben, gjerne gi deg en hyggelig reise med bred eksponering til våre fagområder. Derfor får du jobbe i et byggeprosjekt, med selvstendige oppgaver slik at du kan få prøve ut teorien din i praksis. Ved å ha sommerjobb i Spenncon over flere år, får du en utvikling i oppgavene dine og mer ansvar fra år til år. Vi hører gjerne fra deg tidlig i studiet!

Kombinasjonen med praktisk arbeidserfaring og noen år fra høyskole eller universitet, gjør deg svært interessant som kandidat mange av våre nyansatte ingeniører og sivilingeniører har takket ja til fast stilling etter at vi har blitt kjent med hverandre i forbindelse med sommerjobben.

*Sommerjobbene for 2019 er nå besatt, men vi hører gjerne fra deg i 2020

Prosjekt - og masteroppgave
Vi hjelper deg gjerne med prosjektoppgave og masteroppgave. Sammen kan vi finne problemformuleringer som dekker dine interesser som student, og våre behov som bedrift.
Gjennom sommerjobb og oppgavesamebreid blir vi bedre kjent. Du vil se om Spenncon er noe for deg og vi kan finne ut om du er en potensiell medarbeider for oss.

Nyutdannet
Du som snart er ferdig med utdannelsen din er selvfølgelig velkommen til å søke jobb hos oss. Send oss gjerne din CV på HR@spenncon.no med informasjon om hva du ønsker å jobbe med, motivasjonen din og legg ved en CV.

Lærlinger
Vi har også plass til flere lærlinger på fabrikkene våre. Ta gjerne direkte kontakt med fabrikken det gjelder for mer informasjon om dette.

Utviklet av Imaker as