Som kunde har du unike behov, og vi i Spenncon ønsker å bidra for at akkurat ditt prosjekt skal bli vellykket. Hvert år har vi over 1000 prosjekter for mer enn 200 kunder. Noen kunder er profesjonelle byggherrer og entreprenører med store utbyggingsorganisasjoner, andre er privatpersoner som bygger bare en gang. Like fullt skal alle få den hjelpen og servicen de behøver når de kommer til oss.

Småhus/privatmarked
Privatmarkedet og enkle hulldekkprosjekt betjenes av egne selgere. Du sender oss en tegning av huset eller garasjen, og vi gir deg et tilbud på ferdig dekke. Vi tar ansvar for prosjektering, produksjon, montasje og utstøping, og du kan ha et dekke ferdig på få dager.

Proffmarked
Vi har lang erfaring og god kompetanse på alle typer bæresystemer i bygg og anlegg. Våre prosjektutviklere og selgere analyserer ditt prosjekt for å finne et best mulig bæresystem. Vi leverer alt fra prosjektutvikling, prosjektering, produksjon av elementer, innkjøp fra underleverandører til montasje. Vi tar normalt et totalansvar for ferdig råbygg.

Konseptutvikling
Å bedre effektiviteten i byggebransjen over tid er viktig. Å bygge med standardiserte konsepter øker effektiviteten og sikrer løsninger med god kvalitet. Vi har utviklet konsepter for noen av våre kunder som har gitt både oss og kundene et konkurransefortrinn.

Utviklet av Imaker as